Tennisvereniging De Witte Raven bestaat 75 jaar. Sinds de oprichting op 1 april 1946 is de club uitgegroeid tot een gezellige vereniging voor jong en oud. De vereniging biedt momenteel aan ruim 250 leden de mogelijkheid om te tennissen op een prachtige accommodatie aan het Ravensteinse spoor. Deze leden zijn afkomstig uit de kern Ravenstein en de omliggende dorpen Huisseling, Deursen, Demen, Dieden, Langel, Neerloon, Overlangel en Dennenburg.

Voor het jubileumjaar is een fotocollage samengesteld van de vereniging door de jaren heen. De foto’s gaan terug tot het jaar 1970. Deze fotocollage is te bezichtigen aan de ramen van de kantine op het tennispark. Alle (oud)leden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Uiteraard op gepaste afstand van elkaar.

De fotocollage is een eerste activiteit in het kader van het jubileum. Vanwege de regels rondom corona zijn verdere festiviteiten nog niet gepland. De activiteitencommissie van de Witte Raven staat te trappelen van ongeduld om indien mogelijk in 2021 het 75-jarig jubileum op een passende wijze te vieren.