Jeugd Alles-in-1

Alles-in-1: tennissen/padellen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs

Tennis en padellen zijn de allerleukste sporten! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Voor het lidmaatschap, de competitie, de lessen en andere activiteiten moet je je apart aanmelden of voor betalen. Dit kan makkelijker!
We hebben bij De Witte Raven het Alles-in-1 geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen/padellen en competitie spelen voor een vaste prijs. Zo spelen ze meer wedstrijdjes en maken ze sneller vriendjes waardoor ze meer plezier in tennis/padel krijgen. Het Alles-in-1 pakket van De Witte Raven bestaat uit:

  • Lidmaatschap De Witte Raven & KNLTB (incl. gehele jaar vrij tennissen/padellen)
  • Training (voor- en najaar)
  • Deelname competitie (voor- en najaar)
  • Deelname clubactiviteiten

Lidmaatschap
Als lid bij De Witte Raven wordt een kind tevens lid van tennis/padelbond KNLTB. Het kind ontvangt een digitale ledenpas welke nodig is voor competitie en open toernooien. Het hele jaar mag vrij getennist/gepadelt worden. Afhangen is natuurlijk wel even nodig.
De Witte Raven investeert graag in de jeugd en daarom bieden wij het Alles-in-1 lidmaatschap tegen een sterk gereduceerd bedrag aan.
Zie de Voorwaarden op deze website voor het contributie bedrag voor Alles-in-1.

Training
Zowel in het voor- als in het najaar wordt er getraind. De cyclus van het voorjaar begint in januari en eindigt eind juni / begin juli. In het najaar wordt er getraind van september tot en met december. In totaal zijn dit ongeveer 30 lessen per jaar. Opgeven voor training is alleen nodig voor het doorgeven van jouw verhinderingen; als Alles-in-1 lid wordt je automatisch ingedeeld op leeftijd en niveau.
Kinderen in Tenniskids Rood trainen 45 minuten per les. Bij Tenniskids Oranje, Groen en Junioren Geel duurt een les 1 uur.

Competitie
Ook opgeven voor de competitie is niet nodig. Ook hiervoor wordt je automatisch ingedeeld op leeftijd en niveau. Meer informatie over de tenniscompetitie kun je vinden op deze website onder Jeugd Tennis.
De Witte Raven verzorgt de benodigde materialen voor de competitie (ballen, lijnen netten etc.). Afhankelijk van het tijdstip van aanvang wordt een gezonde snack of lunch vergoed door de vereniging.

Clubactiviteiten
Deelname aan alle clubactiviteiten is gratis voor Alles-in-1 jeugdleden. Opgeven hiervoor is wel nodig. In de uitnodiging die je hiervoor ontvangt staat bij wie je dat moet doen.

Vragen?
Heb je vragen over het Alles-in-1 pakket of wil je meer informatie? In onderstaande video wordt Alles-in-1 goed uitgelegd. Op de pagina Jeugd Tennis staat uitleg over Tenniskids Rood, Oranje en Groen, Junioren Geel en de bijbehorende competities.
Zijn jouw vragen nog niet beantwoord of wil je meer informatie over Alles-in-1? Neem dan contact op met Bas van Aar (basvanaar@dewitteraven.nl).