Bestuur en commissies

Bestuur en commissies
Bestuur De Witte Raven

Gelukkig zijn er binnen onze vereniging veel vrijwilligers actief waardoor we elk jaar verschillende activiteiten kunnen organiseren. Het bestuur van onze vereniging bestaat uit:

twan de vocht

Twan de Vocht

Danique van Haeren

Senioren activiteiten & Bar
activiteiten@dewitteraven.nl

Anouk van der Linden

Sponsoring, communicatie & ledenadministratie
pr@dewitteraven.nl

Jenneke van der Linden

Raoul Stegeman

Bas van Aar

Jeugdzaken & trainingen
basvanaar@dewitteraven.nl

De competities worden georganiseerd door Jenneke van der Linden. En het park- en banenbeheer is in handen van Tonny van Lanen, die er met veel inzet en hulp van anderen voor zorgt dat ons park er het hele jaar door fantastisch uitziet.

Veel van onze leden zijn als vrijwilligers actief in één van de commissies, bijvoorbeeld de jeugdcommissie, toernooi commissie, hapjes commissie, barcommissie en de commissie voor baan en onderhoud. Wil je ook mee helpen? Fijn! Meld je aan door op de blauwe knop hieronder te klikken.

Vertrouwenspersoon

Hoewel we samen ons best doen om een veilige sfeer te creëren binnen de club, kunnen er onverhoopt vervelende situaties ontstaan. Binnen de Witte Raven hebben we een vertrouwenspersoon aangesteld waar je naar toe kan met meldingen over ongewenst en grensoverschrijdend gedrag. Denk aan discriminatie, racisme, pesten, seksueel overschrijdend gedrag en intimidatie.

In eerste instantie biedt de vertrouwenspersoon altijd een luisterend oor. Als de melder dat vervolgens wenst, kan er ook samen gezocht worden naar een oplossing. Bij de Witte Raven heeft Jip van Lith de rol van vertrouwenspersoon op zich genomen. Als orthopedagoog is Jip het gewend om vertrouwelijk met informatie om te gaan.

In contact komen met Jip? Stuur een mail naar vertrouwenspersoon@dewitteraven.nl

jip van lith vertrouwenspersoon
jip van lith vertrouwenspersoon

Vrijwilligers coördinator

Leden die zich als vrijwilliger inzetten voor onze mooie en gezellige vereniging zijn onmisbaar. Nu en in de toekomst.

Koen zorgt er graag samen met alle leden voor dat we zoveel mogelijk taken en functies met veel plezier zelfstandig in kunnen vullen. Zelf is hij al jarenlang actief tennisser en een enthousiaste vrijwilliger op allerlei gebied.

De vrijwilligers taken bij de Witte Raven variëren van bar-/tafeldienst, schoonmaak, ondersteuning bij de jeugd tot onderhoud van de banen/sportpark en groen etc.

Koen raakt als vrijwilligers coördinator graag in gesprek met leden om voor iedereen een passende functie/taak te vinden. Zo behouden we de grote groep bestaande vrijwilligers en laten we nieuwe leden/vrijwilligers makkelijk instromen.

In contact komen met Koen? Stuur een mail naar vrijwilligers@dewitteraven.nl