Bestuur en commissies

Bestuur en commissies
Bestuur De Witte Raven

Gelukkig zijn er binnen onze vereniging veel vrijwilligers actief waardoor we elk jaar verschillende activiteiten kunnen organiseren. Het bestuur van onze vereniging bestaat uit:

twan de vocht

Twan de Vocht

Raoul Stegeman

Jenneke van der Linden

Bas van Aar

Jeugdzaken & trainingen
basvanaar@dewitteraven.nl

Karin van Veldhoven

Activiteitencommissie
activiteiten@dewitteraven.nl

De competities worden georganiseerd door Jenneke van der Linden. En het park- en banenbeheer is in handen van Tonny van Lanen, die er met veel inzet en hulp van anderen voor zorgt dat ons park er het hele jaar door fantastisch uitziet.

Veel van onze leden zijn als vrijwilligers actief in één van de commissies, bijvoorbeeld de jeugdcommissie, toernooi commissie, hapjes commissie, barcommissie en de commissie voor baan en onderhoud. Wil je ook mee helpen? Fijn! Meld je aan door op de blauwe knop hieronder te klikken.

Vertrouwenscontactpersoon

Hoewel we samen ons best doen om een veilige sfeer te creëren binnen de club, kunnen er onverhoopt vervelende situaties ontstaan. Binnen de Witte Raven hebben we een vertrouwenscontactpersoon aangesteld waar je naar toe kan met meldingen over ongewenst en grensoverschrijdend gedrag. Denk aan discriminatie, racisme, pesten, seksueel overschrijdend gedrag en intimidatie.

In eerste instantie biedt de vertrouwenscontactpersoon altijd een luisterend oor. Als de melder dat vervolgens wenst, kan er ook samen gezocht worden naar een oplossing. Bij de Witte Raven heeft Jip van Lith de rol van vertrouwenscontactpersoon op zich genomen. Als orthopedagoog is Jip het gewend om vertrouwelijk met informatie om te gaan.

In contact komen met Jip? Stuur een mail naar vertrouwenspersoon@dewitteraven.nl

jip van lith vertrouwenspersoon

Centrum Veilige Sport Nederland

Sporten in een veilige omgeving zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Het Centrum Veilige Sport Nederland is er dan ook voor iedereen in de sport die vragen of twijfels heeft of een melding wil doen. Het Centrum Veilige Sport Nederland is maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op 0900 20 25 590. Ga voor meer informatie naar de website: Centrum Veilige Sport Nederland.

koen de best

Koen

Vrijwilligerscoördinator

Leden die zich als vrijwilliger inzetten voor onze mooie en gezellige vereniging zijn onmisbaar. Nu en in de toekomst.

Koen zorgt er graag samen met alle leden voor dat we zoveel mogelijk taken en functies met veel plezier zelfstandig in kunnen vullen. Zelf is hij al jarenlang actief tennisser en een enthousiaste vrijwilliger op allerlei gebied.

De vrijwilligers taken bij de Witte Raven variëren van bar-/tafeldienst, schoonmaak, ondersteuning bij de jeugd tot onderhoud van de banen/sportpark en groen etc.

Koen raakt als vrijwilligerscoördinator graag in gesprek met leden om voor iedereen een passende functie/taak te vinden. Zo behouden we de grote groep bestaande vrijwilligers en laten we nieuwe leden/vrijwilligers makkelijk instromen.

In contact komen met Koen? Stuur een mail naar vrijwilligers@dewitteraven.nl

Barcommissie

Voor elke sportvereniging geldt dat de kantine het kloppend hart is van de vereniging. Het nabespreken van de pot, gezellig kletsen of sterke verhalen vertellen. Het belangrijkste is dat het ons plekje is waar de leden (en fans) graag bij elkaar komen voor de gezelligheid en op zijn tijd een goed feestje.

Als barcommissie verzorgen wij de inkoop en materiele zaken in de kantine. Wij zijn (pas net) begonnen, dus mocht je goede ideeën hebben of je mist je favoriete drankje. Laat het ons gerust weten via kantine@dewitteraven.nl! Als aan het einde van iedere bardienst in ieder geval de koelingen worden aangevuld, zijn wij enorm geholpen.

Gezelligheid voorop bij ons mooie club(je)!

Groeten, Sven en Robert

 

Sven

Robert