toernooi en competitie

Naast recreatietennis op de verschillende niveaus neemt onze club deel aan de landelijke competitie, districtscompetitie en worden er verschillende toernooien georganiseerd. Dit geldt voor zowel junioren en senioren.

Husselavonden
Met regelmaat worden er husselavonden georganiseerd. Iedereen is welkom en je hoeft je niet aan te melden. We vinden het gewoon leuk als je komt. De leden die er zijn worden gehusseld en spelen zo een paar potjes tennis op een avond. Dit is ideaal om leden te leren kennen, zowel voor nieuwe en bestaande leden!

Toernooien
Op ons park vinden verschillende toernooien plaats zoals het Open toernooi, de Clubkampioenschappen en HERERA. HERERA is een gezamenlijk toernooi van de tennisverenigingen uit Herpen, Reek en Ravenstein.

De aanmelding vindt plaats via inschrijfformulieren die via de mail worden rondgestuurd. Op de jaarkalender kun je zien welke toernooien er wanneer worden georganiseerd.

Kringcompetitie
Zowel in het voorjaar als najaar kan er competitie worden gespeeld door junioren en senioren. Deze competities vinden plaats op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Je kunt kiezen voor allerlei verschillende vormen van competitie. Dames, heren of gemengd, maar ook 17+, 35+ of 55+.

Tijdens de competitie speel je met je eigen team gedurende 7 dagen tegen andere teams. Kijk voor meer informatie op de website van de KNLTB. Op het moment dat de inschrijving voor de competitie geopend wordt ontvang je van de competitieleider meer informatie.

Ladder competitie
MeerdereĀ  keren per jaar starten we met onze (interne) laddercompetitie. Op een gezellige, sportieve manier leer je nieuwe leden kennen in competitieverband. Je leest er hier alles over.

Jeugdcompetitie
Voor jeugdleden bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de rode, oranje of groene competitie. Welke kleur competitie van toepassing is, is afhankelijk van leeftijd. Verdere informatie kun je hier terugvinden.