sponsor
mogelijkheden

Tennis- & padelvereniging “De Witte Raven”, opgericht in 1946, is een vereniging met momenteel circa 325 leden die praktisch allemaal in Ravenstein en omgeving woonachtig zijn. Deze leden leveren een niet onbelangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke basis van de kern Ravenstein en haar directe omgeving. Ook u als ondernemer maakt hier deel van uit.

Binnen onze vereniging wordt in recreatief verband tennis en padel gespeeld. Er worden (open) toernooien en competitiewedstrijden georganiseerd waardoor ook vele gasten ons park bezoeken.

Om dit mogelijk te maken beschikken we over een 5 tal kunstgrasbanen en 2 padelbanen met verlichting, een mooie accommodatie en een prachtige ligging. Dit willen we heel graag zo houden.

Hiervoor hebben we uw hulp nodig en tegelijkertijd willen we daar iets tegenoverstellen. Graag leggen wij u de volgende mogelijkheden voor:

– Vermelding logo op onze website + doorlink naar uw bedrijfssite
– Sponsoring middels vermelding op verlichte reclamezuil (zie foto)
– Sponsoring middels vermelding op de ramen van de padelbanen
– Sponsoring middels vermelding op scorebord per baan
– Sponsoring via Winddoek langs de banen

Naast bovengenoemde mogelijkheden tot het geven van naamsbekendheid en tonen van uw betrokkenheid, bieden wij u:

– Deelname aan de Witte Raven sponsordag/avond met een gezellig hapje en drankje
– Speciale contributieregeling

Wij zouden het erg waarderen als u ons in de gelegenheid stelt om alle opties met betrekking tot sponsoring in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

Neem vooral contact op met onze sponsorcommissie door op de blauwe knop te klikken.