jeugd

Natuurlijk is de jeugd (vanaf ongeveer 6 jaar) ook van harte welkom bij onze vereniging. Hoe meer hoe beter!

Tennissen is voor de jeugd in Ravenstein en omstreken één van de weinige sporten die in de directe nabijheid kan worden beoefend op ons mooie tennispark. Dit maakt het voor de jeugd zelf, maar ook voor de ouders als begeleiders een stuk gemakkelijker om te sporten en anderen te leren kennen.

Voor kinderen is het erg belangrijk om de techniek van tennis goed aan te leren. Het leuke aan het volgen van tennislessen en het spelen van wedstrijdjes is dat het niet alleen gezellig is, maar dat kinderen zo ook steeds beter worden. En zo krijgen ze nog meer plezier in tennis. Als kinderen lid worden van onze vereniging horen daar ook lessen en competitie bij. Wij hebben dit gecombineerd in een Alles-in-1 lidmaatschap. Meer uitleg over jeugd tennis vind je hier.

Behalve tennisles en competitie worden er ook voor jeugdleden (open) toernooien georganiseerd.

Onze jeugdcommissie organiseert het gehele jaar door diverse jeugdactiviteiten, zoals het Mini-Maxi toernooi en het Oliebollen toernooi.

Wil je (kind) eens vrijblijvend kennismaken met de tennissport? Geef hem/ haar dan op voor enkele proeflessen. Je krijgt dan een goed beeld van onze vereniging en de sport en maakt na enkele proeflessen de keuze om lid te worden.