aanmelden
les Senioren

We bieden zowel in het voorjaar als in het najaar tennis- en padellessen aan onze leden aan.
In januari starten we met een nieuwe lescyclus. Voor tennis is dit een cyclus tot de zomervakantie en voor padel betreft het een halve cyclus.
Padel (9 lessen): er wordt les gegeven van 8 januari t/m 22 maart (m.u.v. de week van carnaval). De week van 18 t/m 22 maart is een inhaalweek.
Tennis (19 lessen): er wordt les gegeven van 8 januari t/m 5 juli (m.u.v. de week van carnaval). De weken van 1 t/m 5 april (Pasen), 29 april t/m 10 mei (voorjaarsvakantie), 20 t/m 24 mei (Pinksteren) en 1 t/m 5 juli zijn inhaalweken.
(Lesdagen en data zijn onder voorbehoud. Deelname is tevens onder voorbehoud van voldoende deelnemers.)

De uiterste inschrijfdatum voor de lessen en competitie is vrijdag 15 december. Nadat je je hebt aangemeld gaan we aan de slag met de indeling van de groepen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren.
De kosten voor 9 padellessen in het voorjaar bedragen € 110,–; de kosten voor 19 tennislessen in het voorjaar bedragen € 170,–.

Veel informatie over onze vereniging en lessen hebben wij geplaatst op onze website. Zijn jouw vragen nog niet beantwoord of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bas van Aar (basvanaar@dewitteraven.nl).

Ben je nog geen lid van onze vereniging? Geen probleem! Je bent van harte welkom om een paar (gratis) proeflessen mee te doen. Vul dan ook even onderstaand formulier in.
(Bij het aanmelden voor lessen gaan leden (huidig en nieuw) voor op proeflessers. Wil je zeker zijn van deelname? Meldt je dan ook aan als lid van onze vereniging.)

Let op: Dit betreft het aanmeldformulier voor de Senioren. Voor het aanmeldformulier jeugd klik je op Aanmelden les Jeugd.

  Ik geef mij op voor:

  Heb je al ervaring met padel?

  De lessen vinden waarschijnlijk plaats op maandag en dinsdag.
  Welke dag heeft je voorkeur?

  Welke dag (avond) kun je niet? (A.u.b. alleen verhinderingen doorgeven. Hierdoor maak je het voor ons zo makkelijk mogelijk ;))

  Ben je al lid van TV De Witte Raven?