aanmelden
les Jeugd

We bieden zowel in het voorjaar als in het najaar tennis- en padellessen aan onze leden aan.
In januari starten we met een nieuwe lescyclus. Voor tennis is dit een cyclus tot de zomervakantie en voor padel betreft het een halve cyclus.
Padel (9 lessen): er wordt les gegeven van 8 januari t/m 22 maart (m.u.v. de week van carnaval). De week van 18 t/m 22 maart is een inhaalweek.
Tennis (19 lessen): er wordt les gegeven van 8 januari t/m 5 juli (m.u.v. de week van carnaval). De weken van 1 t/m 5 april (Pasen), 29 april t/m 10 mei (voorjaarsvakantie), 20 t/m 24 mei (Pinksteren) en 1 t/m 5 juli zijn inhaalweken.
(Lesdagen en data zijn onder voorbehoud. Deelname is tevens onder voorbehoud van voldoende deelnemers.)

In april starten de Tenniskids ochtenden (rood; 6 t/m 8 jaar) en tenniscompetitie (oranje, groen, geel; vanaf 8 t/m 17 jaar). Dit betreffen ca. 7 a 8 (zondag) ochtenden in april en mei. (Let op: komend voorjaar wordt dit alleen aangeboden voor Tennis!)
Wij stimuleren alle jeugdspelers om deel te nemen. Dit zorgt ervoor dat de lessen in de praktijk worden gebracht en dat kinderen meer met de sport en ook met andere jeugdleden verbonden raken. De speeldagen zijn immers ook gewoon heel leuk om te spelen 😉 Wij gaan er vanuit dat iedereen deelneemt aan de Tenniskidsochtenden/competitie!

De uiterste inschrijfdatum voor de lessen en competitie is vrijdag 15 december. Nadat je je hebt aangemeld gaan we aan de slag met de indeling van de groepen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren.

De tennis- of padellessen maken onderdeel uit van het Alles-in-1 lidmaatschap. In verband met eventuele verhinderingen dien je het inschrijfformulier in te vullen. Je hoeft voor de lessen niet apart te betalen, de kosten hiervoor zijn opgenomen in het lidmaatschap.
(Indien je zowel tennis- als padellessen wilt volgen dien je dit aan te geven in het opmerkingen veld en dan gaan we in overleg bepalen of dit mogelijk is en tegen welke (extra) kosten.)

Meer informatie over Jeugd tennis en Alles-in-1 kun je vinden via onderstaande knoppen. Zijn jouw vragen nog niet beantwoord of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bas van Aar (basvanaar@dewitteraven.nl).

Ben je nog geen lid van onze vereniging? Geen probleem! Je bent van harte welkom om een paar proeflessen mee te doen. Vul dan ook even onderstaand formulier in.

Let op: Dit betreft het aanmeldformulier voor de Jeugd. Voor het aanmeldformulier senioren klik je op Aanmelden les Senioren.

  Ik geef mij op voor:

  Speel je ook mee met de Tenniskids ochtenden (rood; 6 t/m 8 jaar) of tenniscompetitie (oranje, groen, geel)?

  De tennislessen vinden waarschijnlijk plaats op maandag, dinsdag en/of vrijdag middag.
  Welke dag heeft je voorkeur?

  Welke dagdeel kun je niet? (A.u.b. alleen verhinderingen doorgeven. Hierdoor maak je het voor ons zo makkelijk mogelijk ;))
  Ben je al lid van TV De Witte Raven?