aanmelden
tennisles Jeugd

We bieden zowel in het voorjaar als in het najaar tennislessen aan onze junior- en seniorleden aan.
In september starten we met een nieuwe lescyclus. Er wordt wekelijks les gegeven van 12 september t/m 16 december met uitzondering van de schoolvakantie (24 t/m 28 oktober) en tijdens ons open toernooi (14 t/m 25 november). Eventueel kunnen er lessen ingehaald worden tijdens de herfstvakantie of in de week van 19 december. (Onder voorbehoud.)

De uiterste inschrijfdatum voor de lessen is woensdag 24 augustus. Nadat je je hebt aangemeld gaan we aan de slag met de indeling van de tennisles. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren.

De tennislessen maken onderdeel uit van het Alles-in-1 lidmaatschap. Je hoeft hiervoor niet apart te betalen, de kosten hiervoor zijn opgenomen in het lidmaatschap.

Meer informatie over Jeugd tennis en Alles-in-1 kun je vinden via onderstaande knoppen. Zijn jouw vragen nog niet beantwoord of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bas van Aar (basvanaar@dewitteraven.nl).

Ben je nog geen lid van onze vereniging? Geen probleem! Je bent van harte welkom om een paar proeflessen mee te doen. Vul dan ook even onderstaand formulier in.

Let op: Dit betreft het aanmeldformulier voor de Jeugd. Voor het aanmeldformulier senioren klik je op Aanmelden tennisles Senioren.

    De tennislessen vinden waarschijnlijk plaats op maandag en dinsdag.
    Welke dag heeft je voorkeur?

    Welke dagdeel kun je niet? (A.u.b. alleen verhinderingen doorgeven. Hierdoor maak je het voor ons zo makkelijk mogelijk ;))
    Ben je al lid van TV De Witte Raven?