aanmelden
tennisles Jeugd

Wij bieden zowel in het voorjaar als in het najaar tennislessen aan onze jeugd en seniorleden aan.
In januari starten we met een nieuwe lescyclus. Er wordt iedere week les gegeven van 17 januari t/m 8 juli met uitzondering van de schoolvakanties (carnaval: 28 februari t/m 4 maart en de voorjaarsvakantie: 25 april t/m 6 mei). (Onder voorbehoud.)

De uiterste inschrijfdatum voor de lessen is vrijdag 24 december. Nadat je je hebt aangemeld gaan we aan de slag met de indeling van de tennisles. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren.

Voor alle kinderen welke zich aanmelden voor de tennisles in het voorjaar van 2022 wordt het huidige lidmaatschap omgezet in een Alles-in-1 lidmaatschap. Ook het spelen van competitie maakt onderdeel uit van het Alles-in-1 lidmaatschap. Als een kind via dit formulier wordt opgegeven voor tennisles/Alles-in-1 zijn ze ook automatisch aangemeld voor competitie.

Meer informatie over Jeugd tennis en Alles-in-1 kun je vinden via onderstaande knoppen. Zijn jouw vragen nog niet beantwoord, wil je meer informatie of twijfel je of jouw kind er wel aan toe is om competitie te spelen? Neem dan contact op met Bas van Aar (basvanaar@dewitteraven.nl) of kom tijdens het Oliebollentoernooi op 19 december tussen 10:00 en 13:00 uur naar de informatiebijeenkomst in het clubhuis.

Ben je nog geen lid van onze vereniging? Geen probleem! Je bent van harte welkom om een paar proeflessen mee te doen. Vul dan ook even onderstaand formulier in.

Let op: Dit betreft het aanmeldformulier voor de Jeugd. Voor het aanmeldformulier senioren klik je op Aanmelden tennisles Senioren.

    De tennislessen vinden plaats op maandag en dinsdag. Bij veel aanmeldingen wordt er ook op vrijdag les gegeven.
    Welke dag heeft je voorkeur?

    Welke dagdeel kun je niet?
    Ben je al lid van TV De Witte Raven?