aanmelden
tennisles Jeugd

We bieden zowel in het voorjaar als in het najaar tennislessen aan onze junior- en seniorleden aan.
In januari starten we met een nieuwe lescyclus van 19 lessen. Er wordt wekelijks les gegeven van 9 januari t/m 25 juni. (Lesdagen, data en trainer zijn onder voorbehoud.)

De uiterste inschrijfdatum voor de lessen is zondag 18 december. Nadat je je hebt aangemeld gaan we aan de slag met de indeling van de tennisles. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren.

De tennislessen maken onderdeel uit van het Alles-in-1 lidmaatschap. Je hoeft hiervoor niet apart te betalen, de kosten hiervoor zijn opgenomen in het lidmaatschap.

Meer informatie over Jeugd tennis en Alles-in-1 kun je vinden via onderstaande knoppen. Zijn jouw vragen nog niet beantwoord of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bas van Aar (basvanaar@dewitteraven.nl).

Ben je nog geen lid van onze vereniging? Geen probleem! Je bent van harte welkom om een paar proeflessen mee te doen. Vul dan ook even onderstaand formulier in.

Let op: Dit betreft het aanmeldformulier voor de Jeugd. Voor het aanmeldformulier senioren klik je op Aanmelden tennisles Senioren.

    De tennislessen vinden waarschijnlijk plaats op maandag, dinsdag en/of vrijdag middag.
    Welke dag heeft je voorkeur?

    Welke dagdeel kun je niet? (A.u.b. alleen verhinderingen doorgeven. Hierdoor maak je het voor ons zo makkelijk mogelijk ;))
    Wil je meedoen met de competitie?

    Ben je al lid van TV De Witte Raven?