Wintercompetitie


Beste leden,

De inschrijving voor de wintercompetitie 2019/2020  is weer geopend. Op de website van de KNLTB staat verdere informatie.De wintercompetitie loopt van 14 november 2019 t/m 16 januari 2020.
De afgelopen jaren is er op onze club geen wintercompetitie gespeeld.Afhankelijk van hoeveel teams hieraan mee willen doen, zal worden bekeken of we de wintercompetitie wel of niet aanbieden. Bij 2 of meer teams zal de wintercompetitie doorgaan.

Je kunt inschrijven voor de competitie tot uiterlijk 8 september!
Vergeet niet je formulier op tijd in te sturen.

In verband met de baanbezetting voor de recreanten bieden we geen instapcompetitie voor de categorie 8 / 9 spelers meer aan.

Regels
Voor alle dubbelpartijen geldt Verkort Spelen (senioren en jeugd). Bij een stand van 1 1 in sets wordt een beslissende wedstrijdtiebreak gespeeld tot 10 punten (dus geen volledige 3e set).

Uitstellen wedstrijd
Ween wedstrijd mag in overleg met de tegenstander worden uitgesteld. De inhaalwedstrijd moet wel voor de laatste speeldag van de competitie gespeeld worden.  Eerder spelen mag altijd.

Dispensatie
De dispensatie regel voor het twee keer spelen in 1 week is versoepeld en hoeft alleen nog maar als er sprake is van 2 punten verschil in de klasse van de teams. Aangezien dit bijna nooit het geval is hoeft er zelden dispensatie te worden aangevraagd.

De volgende regels gelden bij dispensatie:
hier

Inschrijven
Om in te schrijven hoeven niet alle leden individueel een formulier aan mij toe te sturen.

Graag ontvang ik per mail van de aanvoerder het formulier, met daarop de namen van alle teamgenoten ingevuld.

Deze mail moet door de aanvoerder in CC gestuurd worden aan de teamleden, zodat zij weten dat de aanvoerder hen bij mij heeft aangemeld voor de competitie!

Doe je dit niet dan kan ik je inschrijving helaas niet accepteren.

Uitgangspunten:

  • Een team bestaat bij voorkeur uit 6 personen.
  • Opgave houdt in dat je in principe alle 7 wedstrijddagen beschikbaar moet zijn.
  • Een team dat vorig jaar al heeft deelgenomen heeft voorrang op een nieuw team.
  • Opgave betekent, door het maximaal aantal teams dat geplaatst kan worden, geen zekerheid voor deelname aan de competitie.

Mocht inschrijven via de mail lastig zijn dan graag een ingevuld formulier inleveren bij mij thuis in de brievenbus.

Jeugd
De inschrijving voor de jeugd in groen kan ook gedaan worden. Dit is de competitie voor de jeugd tot 14 jaar. Inschrijven via het bijgevoegde inschrijfformulier.

Jeugd van 11 tot en met 17 jaar kan zich ook voor de gele competitie schrijven. Die inschrijving verloopt via het bijgaande inschrijfformulier.

Alvast veel plezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,

T.V. De Witte Raven
Jenneke van der Linden
Competitieleider