Toernooien/competitie


Naast recreatietennis op de verschillende niveaus neemt onze club deel aan de landelijke competitie, districtscompetitie en worden er verschillende toernooien georganiseerd. Dit geldt voor zowel  junioren en senioren.

Toernooien
Op ons park vinden verschillende toernooien plaats:

  • Open toernooi
  • Clubkampioenschappen
  • Clubkampioenschappen 50+
  • Bonte dinsdagavond
  • Ladies eve
  • Gentlemens eve
  • Interne toernooien voor jeugd en/of senioren
  • KNLTB Senior Plus Event (8 september 2017)

Al deze toernooien worden door verschillende commissie georganiseerd. De aanmelding vindt plaats via inschrijfformulieren die via de mail worden rondgestuurd dan wel via de website zijn te downloaden. Op de jaarkalender kun je zien welke toernooien er wanneer worden georganiseerd.

Competitie
Er wordt zowel landelijke competitie als districtscompetitie gespeeld voor junioren en senioren. De landelijke competitie vindt uitsluitend op zondag plaats. De districtcompetitie ook op andere dagen zoals bijvoorbeeld vrijdag, zaterdag of donderdag. Verder is er ook nog een onderscheid in de voorjaars- en najaarscompetitie. Je kunt kiezen voor allerlei verschillende vormen van competitie. Dames, heren of gemengd, maar ook 17+, 35+ of 55+. Tijdens de competitie speel je met je eigen team gedurende 7 dagen tegen andere teams. Kijk voor meer informatie op www.knltb.nl. Hier kun je ook alle uitslagen van de competitie terug vinden.

Omdat er tijdens de competitie vervoer wordt geregeld voor onze (jeugd)leden verwijzen wij u volledigheidshalve naar onze vervoersnotitie.

Vervoersnotitie

Mocht je meer informatie willen over de competitie dan kun je terecht bij de competitieleider: karenvanmunster@hetnet.nl

Jeugdcompetitie
Voor jeugdleden bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de rode, oranje of groene competitie. Welke kleur competitie van toepassing is is afhankelijk van leeftijd. Verdere informatie kan teruggevonden worden op

http://tenniskids.nl/
https://tenniskids.toernooi.nl/